Bilfoto

Bilfotografering på Sørlandet

Er du stolt av bilen din og ønsker å forevige den?
Siden 2016 har jeg hatt interesse for fotografering av ulike motiver, men i 2020 oppdaget jeg en lidenskap for bilfotografering. Jeg har siden hatt gleden av å jobbe med privatpersoner og bilforhandlere.

Med min dedikasjon til bilfoto, ønsker jeg å ta bilder av kjøretøyet avbildet på en måte som fremhever dens detaljer og karakter. Enten du ønsker et coverbildet til en salgsannonse eller et personlig Fine-Art bilde til stuen, kan jeg hjelpe deg med å realisere din visjon.

Interessert i å få tatt bilder av bilen din?
Send inn en forespørsel nedenfor, så tar jeg kontakt med deg.

Bilfoto - Hyundai
Harley-Davidson
Bilfoto - Tesla
Bilfoto - TRANSAM
Harley-Davidson
Harley-Davidson
Bilfoto - CORVETTE
Bilfoto - Tesla

Første møte

Før vi kan starte fotograferingen er det viktig at vi som fotografer tar en titt på bilen din, vi trenger ikke å touche bilen, men gjerne ha en liten omvisning på hva du ønsker bilder av. Alle har sine fasonger som gir sitt særpreg og sjarm. Dette må vi selvsagt forsøke å fremheve så godt som mulig.

Selge bilen?

Vi utfører også bilfotografering i forbindelse med salg hvor vi fotograferer hele bilen din, eksteriør og interiør. Disse bildene blir ikke kategorisert som Premium Fine-Art, men vil gi deg det du trenger for å fylle opp finn annonsen. Ønsker du et spesielt stilig førsteinntrykk, kan vi levere ett Premium bildet for annonsen din.

Eksempel under viser en pakke med to Fine-Art bilder i starten og 10 premium detaljebilder tatt av en Ducati. 2 timer med fotografering og 5 timer med redigering